fbpx
Oldal kiválasztása

A HR-esek Fóruma blogon nem volt hiány hasznos és érdekes tartalmakból. Visszapillantó bejegyzésünkben összegyűjtöttük a szakmailag legérdekesebb cikkeket. Olvassa el őket és tegyen szert hasznos tudásra.

Legnépszerűbb témáink a Fórumban:

4 generáció egy munkahelyen

A generációk közötti sokféleség összehangolásával egy olyan megfelelő és alkalmazkodó munkakörnyezet alakítható ki, ami stratégiai prioritásokat jelent a cég számára. Ismerje meg a munkavállalóit és alakítson ki hatékony kommunikációt a korosztályok között.

Érdekel a cikk.

Hatékony változás

A változások menedzselése nagyon összetett és sokrétű feladat. Akkor a leghatékonyabb, ha biztosítva van egy olyan következetes, strukturált és mérhető környezet, ami lehetővé teszi az átalakítások sikeres véghezvitelét. Ismerje meg a változásmenedzsment legfontosabb részeit és alkalmazza eredményesen.

Érdekel a cikk.

Újrakezdés a koronavírus után

Jelenleg még mindig nagy a bizonytalanság. A vállalkozásoknak végig kell gondolnia, hogy mi az a legfontosabb cél. Körültekintően kell megtervezni a koronavírus utáni újrakezdést Ismerje meg mi történik mikor minden visszaáll és ez milyen hatással lesz a munkafeltételekre.

Érdekel a cikk.

Érzelmi intelligencia a távmunkában

A mindennapi munka során kulcsfontosságú az érzelmi intelligencia (EI) de a távmunka esetében ez fokozottan igaz, hiszen ilyenkor nem egy helyen tartózkodunk kollégáinkkal. Ez egy tanulható mentális tulajdonság. Ismerje meg mi az érzelmi intelligencia és milyen szerepet játszik a távmunkában.

Érdekel a cikk.

Motiváció home office-ban is

Legyen szó akár egy kényszerhelyzet miatt kialakult home office-ról, vagy akár csak szimplán ilyen formában dolgozzanak a beosztottjaink, a motiváció növelésével fenntarthatjuk és fokozhatjuk a munkavállalóink produktivitását. Ismerje meg mi motiválja a munkavállalót és mi segít igazán jól motiválni.

Érdekel a cikk.

A munkavállalói jól-lét

A pandémiás helyzet kialakított olyan új elvárásokat, amik nem csak a hétköznapjainkat változtatta meg, de a cégekben is kihívás elé állította a munkaadókat. Sok helyen a szervezeti kultúrát is átalakította. Ismerje meg mi támogatja a dolgozói jól-létet és erősítse alkalmazottai lojalitását.

Érdekel a cikk.

Erős vállalati kultúrát a távolból is

A távmunka egyre szélesebb körben történő alkalmazása új kihívások elé állítottam a munkaadókat. Ahhoz, hogy a dolgozók teljesítménye és lojalitása erősebbé váljon jó és erős vállalati kultúrát szükséges kialakítani. Ismerje meg milyen módszerek segítenek megteremteni a távolból is a jó vállalati kultúrát.

Érdekel a cikk.

10 vezetői típus

Vezetők nem csak azok, akiknek ez szerepel a beosztásukban vagy, akik magasabb fizetést kapnak. Ebben a szerepben lehetünk mindannyian, amikor épp egy olyan szituációba kerülünk, ahol egy csapatot kell irányítani, előadást vagy workshopot tartani. Ismerje meg a vezetői típusokat és tudja meg melyikbe tartozik.

Érdekel a cikk.

Online munkaerő felvétel

A járvány hatása nagy kihívást okoz az aktuális munkaerő megtartásában is. Ahol lehetőség van rá, ott nem szabad abbahagyni a munkaerő toborzás – kiválasztás folyamatát, hiszen ez a kimaradás az átlagosnál csak még magasabb munkaerőhiányhoz vezethet. Ismerje meg milyen szabályokat érdemes betartani és miért jó az online toborzás.

Érdekel a cikk.

Próbálja ki Ön is szakmai Fórumunkat. Ingyenes regisztrációt követően szakmai csoportjainkba is be tud lépni, ahol más hasonló területen dolgozó kollégái mellett szakértőinkkel közösen tudja megvitatni szakmai kérdéseit és megosztani tapasztalatait. Csatlakozzon Ön is, itt szakmai közösségre talál. Regisztrálok.

Tartson velünk a 2021-es évben is.