fbpx
Oldal kiválasztása

Erzse Tibor munkaügyi szakértő és tanácsadó az ország egyik legismertebb munkaügyese. Több mint tíz éve foglalkozik tanácsadással cégeknek és többezer munkaügyi kérdést oldott meg. A Munkaügyi Fórum alapítója és ügyvezető igazgatója az OLM Rendszernek, amely egy munkaügyeseket segítő alkalmazás.

Munkaügyi Fórum oldalát több ezer HR-es munkaügyes, cégvezető, könyvelő, vállalkozó keresi fel szakmai tanácsadásért.

Erzse Tibor lelkes közgazdász-növendékként a főiskola befejeztével találkozott egy szakemberrel, aki abban az időben Magyarország egyik legjobb munkaügyesének számított, több mint 10 éves munkaügyi igazgatói tapasztalattal, egy nagy országos vállalatnál, ahol több mint 3000 ember dolgozott.

Tibort, a kiemelkedő szorgalma, tehetsége és a jó hozzáállása miatt partnereként választotta a vállalkozásában és közösen kidolgoztak egy olyan munkaügyi rendszert mely révén a vállalatok 100%-osan megúszhattak mindenféle munkaügyi bírságot. Ebben annyira biztosak voltak, hogy a munkájuk folyamán egyedülállóként Magyarországon, “100%-os Bírságmegfizetési Garanciát” vállaltak!

2008-ban Tibor megalapította, a “Bírságmegúszó elsősegélyvonalat”, mely révén kezdetben havonta 10-15 telefonhívást kapott a munkaügyi problémákkal küszködő vállalatoktól. Lelkesedése akkor kezdett csökkenni, amikor a hívások száma kezdte meghaladni a napi 15-20-at.

Ekkor döntött úgy, hogy kollégájával megalapítják Magyarország első és egyetlen Munkaügyi Fórumát melynek elsődleges célja az volt, hogy az érdeklődők a fórumon keresztül is feltehessék kérdéseiket, ne csak telefonon.

Ez a Munkaügyi Fórum egy információs adatbázis, mely a hétköznapokban munkaüggyel foglalkozó személyeket munkaügyeseket, HR-eseket, gazdasági vezetőket és cégvezetőket támogatja a tudásanyagával és szinte azonnal (24 órán belül) megoldást ad minden foglalkoztatással kapcsolatos problémára.

Tibor munkaügyi szakértő munkája mellett egy igazi innovátor, akiben ott él az újítás iránti szenvedély ezért  2012-ben nagy vállalkozásba fogott. Elkezdett IT szakemberekből álló csapatával egy olyan alkalmazást fejleszteni, ami képes a munkaügyi nyilvántartásokat elvégezni. A lelkesedés hajtotta előre a garázs céget és a munkaügyi szakértelem. Mára az OLM Rendszert 120 nagyvállalat használja és 16.000-es kisvállalkozás az OL Munkaidő alkalmazást.

A munkaügyi tevékenység azóta is tart és mára már a Munkaügyi Fórumot használó tagognak a száma meghaladja a 14.000 főt. A segédanyagai szinte minden munkaügyi irodában megtalálhatóak.

Tibor régi álmát megvalósította és a Munkaügyi Fórum után elindította a Fórum család tagjait a HR-esek Fórumát és a Beszerzők Fórumát ahol a cél maradt: Szakmai közösségeket létrehozni és tapasztalatokat cserélni

 

Kérdezzen Erzse Tibortól vagy ossza meg tapasztalatait a virtuális fórumban.

Ingyenes használat kizárólag emberi erőforrás területén dolgozóknak.