fbpx
Oldal kiválasztása

Az HR-esek Forumánál célunk, hogy fejlesszük a magyar HR szakembereket és bemutassuk azokat az ígéretes projekteket, lehetőségeket amelyek segítenek a vállalata fejlődésében. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk azon törekvését, hogy a megfelelő embert a megfelelő helyre és időben alkalmazza. Ebben nyújt segítséget a Kompetencia alapú interjútechnika.

A Kompetencia alapú interjútechnika előnyei

Tudjuk, hogy a vállalat számára a megfelelő munkavállaló megtalálása egyre nagyobb kihívást jelent. A növekvő költségek, az idő szűkössége és a rendelkezésre álló adatok kiértékelése nehezíti és lassítja a folyamatot.

A kompetenciákon alapuló interjútechnika alkalmazásával egy hatékony és eredményes eszközre tesz szert. Segítségével már az interjúk megkezdése előtt pontosan ismerni fogja, azokat a szükséges tulajdonságokat és készségeket amelyre szükségük van a jelentkezőknek, hogy a kiírt munkakörhöz tartozó feladatokat megfelelően tudják elvégezni.

Használatával eredményesebben tud felkészülni minden egyes felvételi elbeszélgetésre. Az interjúnak egy stabil struktúrát ad, így megelőzhetőek vele az előre begyakorolt sablon válaszok, növeli a kiválasztás eredményességét és pontosabb képet ad arról, hogy a munkavállalónak mik az erősségei és gyengeségei.

Kompetencia alapú interjútechnika – online workshop

Sajátítsa el ezt a nagyszerű interjútechnikát Korona Viktória tapasztalt HR tanácsdó segítségével. Vegyen részt 2022.05.26-án a 3 órás kiscsoportos online tréningünkön, hogy garantáltan a megfelelő jelöltet válassza ki.

A tréning kifejezetten cégvezetőknek, interjúztatással foglalkozó HR végzettséggel nem rendelkezőknek, pályafutásuk elején tartó HR-eseknek és önnek szól, ha úgy érzi nem voltak eddig feltétlenül sikeresek az interjúi vagy szeretné tovább fejleszteni magát.