fbpx
Oldal kiválasztása

A HR-esek Fórumán kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a koronaívrus idején segítsük az emberi erőforrás területén dolgozó szakemberek munkáját. A HR-esek Fóruma ingyenesen használható és szakértőinktől is lehet kérdezni.

De ez még nem minden! Ha Ön vezetőként dolgozik akkor most különleges promóciónk keretén belül* megkaphatja Erzse Tibor munkaügyi szakértő, tanácsadó mobiltelefonszámát így szinte bármikor konzultálhat vele munkaügyi kérdésekben. Biztosan jól jön Önnek is ha valaki azonnal átnézi véleményezi a munkaügyi kérdéseket ebben a nehéz időszakban.

Milyen témákban tud kérdezni?

  • Bezár a cég a veszélyhelyzet miatt, mit tehetsz?
  • Hogyan kezeld, ha a dolgozó karanténba kerül 
  • Segít konkrét munkaügyi kérdése megválaszolásában

Ezeken túl is várjuk szíves felvetéseit! Regisztráljon most és legyen Önnek is egy saját munkaügyi szakértője!

Ajándék munkaügyi szakértő

HR-esek Fóruma regisztrációhoz

A HR-esek Fórumán kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a koronavírus idején segítsük az emberi erőforrás területén dolgozó szakemberek munkáját. A HR-esek Fóruma ingyenesen használható és szakértőinktől is lehet kérdezni. 

Miért érdemes csatlakoznia?

  • Szakmai kérdése van a jelenlegi kihívásokkal kapcsolatban
  • Szakértői válaszokat keres
  • Megbeszélne egy új eljárást, témát
  • Kapcsolatot szeretne építeni
*A ‘munkaügyi szakértő promóció’ feltétele, hogy a www-hresek-foruma.hu honlapon regisztrál a fórumba.  A munkaügyi szakértőt promóciókat csak kizárólag igazoltan vezető beosztásban dolgozó HR-esek vállalatvezetők vehetik igénybe.A szolgáltatás igénybevételéhez telefonos előszűrés végzünk  a megadott telefonszámon és a döntés jogát fenntartjuk. Az ingyenes munkaügyi tanácsadó promóció időtartama 2020.03.23-tól érvényes visszavonásig. A Fórum használata és a promócióban való részvétel költségmentes és kötelezettségmentes csak a felhasználó adatokat kell megadni az igénybe vételéhez.