fbpx
Oldal kiválasztása

Az elmúlt években a HR-esek Fórumán azért dolgoztunk, hogy segítsük a humánerőforrás területén dolgozókat és ez 2022-ben sem lesz másként.

Akár hr-es , munkaügyes vagy akár egy vállalat vezetőjeként talált rá a HR-esek Fórumára biztos lehet benne, hogy itt válaszokra talál területéhez köthető kérdésedre. Ezeken felül a munkáját segítő témákról is olvashat, valamint megismerhet olyan szolgáltatásokat, amelyek használatával időt és pénzt tud spórolni.

Fórum család

A HR-esek Fóruma mellett várjuk szeretettel a Munkaügyi Fórumon is. Kövesse munkaügyi szakmai blogunkat, ahol színes, érdekes és hasznos tartalmakkal várjuk.

Minden évben nagy odafigyeléssel készítjük el a Munkaügyi Fórummal közösen a munkaügyi segédanyagokat. Ezek a segédletek megkönnyítik meg a HR és munkaügyesek mindennapi feladatait, hogy több idejük maradjon más szintén fontos feladataikra. Itt a lehetőség, hogy ön is egyszerűbben és gyorsabban tudja elvégezni HR munkaügyi feladataidat.

Töltse le a 2022-es évre készített munkaügyi segédanyagokat.

Digitalizáció

Manapság már nagyon ritka vagy szinte már nem is találni olyan céget, ahol valamilyen formában ne jelenne meg a digitális technológia. A digitális átalakulás leegyszerűsíti a felhasználói élményt és felgyorsítja a vállalkozások, a munkavállalók és az ügyfelek közötti interakciót.

Fedezze fel az OLM Rendszer digitalizációs útmutatóit.

2022-es blog témáink

Az előző évekhez hasonlóan idén is érdekes és hasznos szakmai témákkal készülünk.

  • Munkaerő gazdálkodás
  • Employer branding
  • Toborzás, kiválasztás
  • Digitalizáció, technológia

Tartson velünk idén is!