fbpx
Oldal kiválasztása

Készen áll egy olyan kihívásra, amely segíti az elköteleződést? Csökkentené a fluktuációt? Vagy egyszerűen csak fontosnak tartja a munkatársai jóllétét? Ismerje meg a well-being programok legújabb generációját.

Napjainkban egyre gyakrabban találkozunk a well-being kifejezéssel azaz a vállalati jólléttel. Kimondottan fontos szerepe van a vállalatok életében, hiszen pozitív hatással van a szervezet versenyképességére, a munkahelyi elköteleződésre és a költségekre is.

Tudás ajánló a HR-esek Fórumán

A HR-esek Fóruma egyik küldetése, hogy bemutassa azokat az ígéretes projekteket, cégeket amelyek segítenek a vállalata fejlődésében.  Innovatív megoldások vagy kiemelkedő minőségük miatt érdemes őket felfedezni. Sorozatunkban jó szívvel ajánljuk figyelmébe ezeket a közösségeket, kezdeményezéseket és cégeket mert garantáltan segítségére lehetnek!

Wellocracy wellbeing

A Wellocracy egy teljesen egyedi, innovatív wellbeing megoldást kínál haladó és agilis szervezetek számára. Alkalmazásával javul a szervezeti légkör, erősödik az elköteleződés, csökken a fluktuáció, fejlődik a belső együttműködés és egyre több alulról jövő produktív kezdeményezés tapasztal aminek köszönhetően pedig egy sokkal jobb munkahelyet tud építeni.

A Wellocracy előnyei:

  • akár 27%-al kisebb fluktuáció
  • akár 12%-al kisebb betegállomány
  • fokozódó elköteleződés

Komplex wellbeing megoldás

A Wellocracy wellbeing programjában lévő lehetőségeken keresztül tudja felmérni megtervezni menedzselni a külső és a belső programokat.

Többek között egyszerű megoldást nyújt olyan események létrehozásában amely a vállalati célokat szolgálja, mozgósítja a belső erőforrásokat, támogatja az egyedi célfejlesztéseket, az edukációt és segíti a stresszkezelést a hatékony együttműködést. Korszerű alkalmazásával aktív kommunikációt és izgalmas kihívásokat tesz elérhetővé melyek játékos formában erősítik és építik a munkahelyi közösséget.

Holisztikus megközelítésének köszönhetően elkötelezettebbek lesznek a munkavállalók, pozitív irányba tereli a vállalati kultúrát és még az egészséges életmód kialakításában is segít. Az alkalmazásában, mobil applikációban pedig nyomon követhető minden lépés és statisztika.

Amikor ezeken a területeken javulás tapasztalható akkor a kollégák jobban érzik magukat a hétköznapokban és a munkahelyükön is. 

Ismerje meg a Wellocracy wellbeing részletes programját, melyet most kedvezményesen tud kipróbálni.

Érdekel a Wellocracy kedvezmény.