fbpx
Oldal kiválasztása

A pandémia miatt új kihívásokkal kellett szembenéznie a HR-nek a vállalatoknak. A dolgozók biztonságérzete és a munkafolyamatok folyamatos működése még inkább kiemelt szerepet kapott.

A vállalatok zavartalan működésének a fenntartásához digitális megoldásokra van szükség. Partnerünktől az OLM Rendszertől szeretnénk bemutatni olyan innovatív funkciókat, amelyek a koronavírusos helyzetben nyújtanak segítséget.

Védettség adminisztráció

Manapság beosztások és a munkafolyamatok szervezése során az átoltottság, és a védettségek nyilvántartása kiemelt szerepet kapott. A HR modul segítségével ezeket a munkafolyamatokat a humán erőforrás még egyszerűbben és még gyorsabban tudja elvégezni. Pár kattintással azonnal áttekinthetővé válik a munkavállalók adatai, látszik, hogy ki rendelkezik oltással vagy védettséggel, így egyszerű a munkafolyamatokat és beosztásokat megszervezni a biztonsági előírásainak megfelelően.

A rendszer automata e-mailes üzenetet is küld az oltásról vagy a védettség lejáratáról, így biztos, hogy nem lesz elfelejtve az időpont.

A HR modul dolgozói adatkezelésének csak a képzelet szab határt. Ismerje meg itt.

Munkavédelem csúcstechnológiával

Az egészségügyi és egyéb munkavédelmi szabályok betartása fontos szemponttá vált. Az OLM Rendszer MUNKAVÉDELEM modulja erre briliáns megoldást jelent. Használatával az alkalmazottak egy érintőképernyős panelen (kioszk) kitöltenek egy 10 kérdésből álló tesztet, amely a munkavédelmi felkészültségét (ruházat, szabályok ismerete) vizsgálja, ezáltal garantáltan, hogy a munkaterületre csak a biztonsági előírásoknak megfelelő személy léphet be.

Testhőmérséklet mérő

Egy ilyen járványhelyzetben szükség van olyan megoldásokra, amelyekkel csökkenteni lehet a vírus terjedést és növelni a munkavállalók biztonságérzetét. Az OLM Testhőmérséklet -mérő rendszerével egyszerűen és gyorsan tudja a belépők hőmérsékletét ellenőrizni. Jelzel ha értékhatár feletti hőmérsékletet érzékel, majd hang és email értesítést is küld, így könnyedén azonosítható a belépő személy.

Tudjon meg többet testhőmérséklet mérő rendszerekről itt.

Teljeskörű megoldások a vállalata életére

A covid helyzetben még fontosabbá váltak a digitális megoldások. Az OLM Rendszer innovatív funkciókkal és akár önállóan igénybe vehető modulokkal segíti a cégek HR feladatait. Ismerje meg a Rendszert.