fbpx
Oldal kiválasztása

A vállalatok számára értékes munkavállaló megtalálása és kiválasztása egyre nehezebb feladat a humánerőforrás területén dolgozóknak. Most egy különleges lehetőséget szeretnénk a figyelmébe ajánlani. Sajátítson le gyakorlati tudást és azonnal használható bevált módszereket a LinkedIn HR – Üzletfejlesztési workshopon.

A csoportos képzés kifejezetten olyan HR vezetők és menedzsereknek szól, akik speciális irodai területekre keresnek megbízható munkatársakat, valamint szeretnék hatékonyan építeni a vállalat márkáját.

Tudás ajánló a HR-esek Fórumán

A Fórum egyik küldetése, hogy bemutassa azokat az ígéretes projekteket cégeket amelyek segítenek a vállalata fejlődésében. Innovatív megoldások vagy kiemelkedő minőségük miatt érdemes őket felfedezni. Sorozatunkban jó szívvel ajánljuk figyelmébe ezeket a közösségeket, kezdeményezéseket és cégeket mert garantáltan segítségére lehetnek!

Az ideális munkatárs megtalálása érdekében gyakran kiszervezésre kerül a munkaerő keresés, azonban egyre népszerűbb a HR-esek körében a közösségi toborzás. A social oldalak közül jelenleg a LinkedIn teremt olyan körülményeket, hogy megtalálja a cég igényeinek legjobban megfelelő jelöltet.

A LinkedIn használata több szempontból is előnyös, viszont a megfelelő ismeretek elsajátítása elengedhetetlen a sikeres kiválasztáshoz.

Ismerje meg LinkedIn HR – Üzletfejlesztési workshopot. A csoportos képzés oktatója Máthé Albert, aki szakmailag elismert üzleti tréner és több mint 20 év nagyvállalati tapasztalattal rendelkezik .

Találja meg sikerrel leendő munkatársaiat a LinkedInen

 

Használja ki a LinkedInben rejlő üzleti és munkaerő keresési lehetőségeket 2020. decemben 15 vagy 16-án. Az OLM Rendszer a Digitális HR megoldások – rendezvénysorozat keretében,  2X 1,5 órában csoportos képzést szervez kifejezetten HR szakemberek számára online.

LINKEDIN HR – Üzletfejlesztési workshop előnyei

LinkedIn üzletfejlesztés

Kapcsolati háló kiépítése

Munkaerőtoborzás

Miről lesz szó a tréningen?

  • Hogyan használja hatékonyan és jól a LinkedIn HR rendszerét?
  • Hogyan építsen fel egy értékes kapcsolati hálót?
  • Hogyan építsen fel kereső/toborzó kampányokat a LinkedInen?
  • Hogyan kezelje digitális eszközökkel a felvett munkatársakat?
  • Onlive workshop 2021 december 20-21-én.
  • 2 x 1,5 óra minimum 5fő.

Az onlive képzésen gyakorlati tudásra és azonnal alkalmazható módszereket tud elsajátítani.