fbpx
Oldal kiválasztása

Amíg nem tudod, hogy mit nem tudsz a prioritást élvező projekteket támogató feladatokról, addig nem tudsz fejlődni. Ha nem fejlődsz, akkor stagnálsz; ha stagnálsz akkor lemaradsz.

A HR-esek Fórumánál támogatjuk az innovatív, tudásalapú cégeket és a digitalizált folyamatokat, ezért ajánljuk a figyelmébe a Karácsony-Kasza Renáta a SalvadORG CEO – Ügyvezető, HR stratégiai tanácsadója cégbemutató vendégbejegyzését.

Tudás ajánló a HR-esek Fórumán

A HR-esek Fóruma egyik küldetése, hogy bemutassa azokat az ígéretes projekteket, cégeket amelyek segítenek a vállalata fejlődésében.  Innovatív megoldások vagy kiemelkedő minőségük miatt érdemes őket felfedezni. Sorozatunkban jó szívvel ajánljuk figyelmébe ezeket a közösségeket, kezdeményezéseket és cégeket mert garantáltan segítségére lehetnek!

Mesélek egy kicsit a SalvadORG-ról

Szervezeti feladat-értékelő felmérésünkkel, a SalvadORG-gal tényekre alapozott adatokkal támogatjuk a vezetői döntéseket. Biztosítjuk a döntéshozóknak a pontos képet arról, hogy a jelenleg prioritást élvező szervezeti célokat, projekteket milyen konkrét feladatok tudják a legjobban támogatni; továbbá az egyes feladatok fontosságát, hatékonyságát a szervezeten belül miképp ítélik meg a projekt felelősök és ahhoz képest a többi munkatárs. A vélemények eltéréséből adódóan segítünk definiálni milyen strukturális és stratégiai vezetői döntések meghozatalára van szükség.

Mi volt számomra a legnagyobb motiváció, ami miatt belevágtam egy saját eszköz fejlesztésébe?

Alapvetően HR stratégiai tanácsadással foglalkozom, de mindennap kicsit más. Interim HR vezetőként dolgozom a Kermann Zrt-vel. Számos kis- és közepes vállalat HR stratégiai tanácsadója vagyok.

Megtapasztaltam, hogy ott, ahol szervezetlenség van, az fejetlenséget, egyre halmozódó stresszt szül. A végtelen kérdőjel, kétség, fennakadás, mind olyan terhek, amelyek nem az üzletet segítik. Ettől pedig bizonytalanná válnak a munkatársak, a döntéshozóktól pedig felesleges energiákat von el. Ezért tartom a legfontosabbnak a kölcsönös elvárások folyamatos egyeztetését, a feladatok pontos és világos megfogalmazását.

Sokféle eszközt, módszertant ismertem meg munkám során. Ugyanakkor egy olyan letisztult, könnyen használható rendszert álmodtam meg, amely valóban képes támogatni a döntéshozókat és a projektekben résztvevők sikerét.

Mit mér és mire ad megoldást a SalvadORG?

Elsősorban azt térképezzük fel minden egyes felmérés során, hogy melyek a jelenleg prioritást élvező projekteket legjobban támogató konkrét feladatok. Az egyes feladatok fontosságát, hatékonyságát a szervezeten belül miképp ítélik meg a feladat felelősök és ahhoz képest a többi munkatárs. Az eredmények és a vélemények eltéréséből adódóan egyértelmű következtetéseket tudunk levonni, milyen strukturális és stratégiai vezetői döntések meghozatalára, konkrét lépésekre van szükség.

Kinek és milyen esetekben lehet hasznos a SalvadORG az eddigi tapasztalatok alapján?

A felmérésünk a hazai közép- és nagyvállalatok számára hasznos. Minden szervezeti projekt más és más, eltérő összetettséggel és fázisokkal, sok feladattal és számos résztvevővel. Ha nem időben értesülnek a projektvezetők a szükséges teendőkről, akkor fennakadások, problémák jelentkezhetnek. A SalvadORG olyan „high prior” esetekben tud segíteni, amikor nem úgy haladnak a komplex projektek, ahogy azt a vezetők szeretnék, tudni akarják a pontos okát, mit kell tenniük. Továbbá szervezetfejlesztési folyamatokat és szervezeti/projekt átvilágításokat is hatékonyan képes támogatni a SalvadORG.

 

Karácsony-Kasza Renáta

 

A HR-esek Fórumánál elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk Önnek és cégének ezért:

%

kedvezményt biztosítunk a SalvadORG felmérés díjából.

TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS VEGYE IGÉNYBE A KEDVEZMÉNYT​

SalvadORG szervezet feladat-értékelő felmérés

Töltse ki az űrlatot a kedvezményes kuponkódért!