fbpx

A Capacity Broker azoknak a HR szakembereknek szól, akik projekteken szeretnének dolgozni a jövőben önállóan, mégis egy szakmai csapat részeként, kiaknázva a közösség erejét a folyamatos tudásmegosztás és támogatás révén.

A projekt munka és életforma azoknak való, akik tervszerűen dolgoznak, pontosan megértik a feladatot az ügyfél igényeire alapozva,  önállóan és csapatban egyaránt a HR fejlesztési vagy átalakítási projekteket magas színvonalon elvégzik. Menet közben, munka során is képzik magukat, használják a csapat erejét és kollektív tudását. Nem félnek új feladatokba belevágni és tanulni.

Tudás ajánló a HR-esek Fórumán

A HR-esek egyik küldetése, hogy bemutassa azokat az ígéretes projekteket cégeket amelyek segítenek a vállalata fejlődésében.  Innovatív megoldások vagy kiemelkedő minőségük miatt érdemes őket felfedezni. Sorozatunkban jó szívvel ajánljuk figyelmébe ezeket a közösségeket, kezdeményezéseket és cégeket mert garantáltan segítségére lehetnek!

Ha nem csak munkát, hanem hivatást is keres

Egyedi, jövőálló projekt menedzser és specialista szerepkörök jöttek létre, amelyek már mentesülnek a vállalati kötöttségektől – nincs a szervezeti hierarchiába ágyazva, rugalmas munkaidőben, akár teljes mértékben online végezhető és a vállalati politika sem hat rá.

Aktuális események

Szívesen dolgozna HR projektekben – Mi kell hozzá?

Ismerje meg, hogy milyen tudásra és eszközökre van szüksége ahhoz, hogy sikeresen tudjon HR projekteken dolgozni, valamint hogyan tud a céljai elérésében a Capacity Broker támogatást nyújtani.

 

Digital HR Project Management – Online Speed Workshop


Ha innovatív gondolkodású HR szakember és szeretne digitális HR projekteken dolgozni rugalmas munkaidőben, munka közben is tanulni, új készségeket csiszolni, és mindeközben egy szakmai digitális HR közösség tagja lenni
 

HR Business Analyst – Online Speed Workshop

A másfél napos gyakorlati, interaktív képzés felkészít a projekt munkákra. A digitális HR módszerek, a HR üzleti elemzés, valamint a Projekt Menedzsment ismeretek egyedi kombinációja nagyban növeli a munkaerőpiaci értékét. Emellett megismeri a vállalati projektek világát, a siker kritériumait és a vele járó életformát.