fbpx
Oldal kiválasztása

A Capacity Broker azoknak a HR szakembereknek szól, akik projekteken szeretnének dolgozni a jövőben önállóan, mégis egy szakmai csapat részeként, kiaknázva a közösség erejét a folyamatos tudásmegosztás és támogatás révén.

A projekt munka és életforma azoknak való, akik tervszerűen dolgoznak, pontosan megértik a feladatot az ügyfél igényeire alapozva,  önállóan és csapatban egyaránt a HR fejlesztési vagy átalakítási projekteket magas színvonalon elvégzik. Menet közben, munka során is képzik magukat, használják a csapat erejét és kollektív tudását. Nem félnek új feladatokba belevágni és tanulni.

Tudás ajánló a HR-esek Fórumán

A HR-esek egyik küldetése, hogy bemutassa azokat az ígéretes projekteket cégeket amelyek segítenek a vállalata fejlődésében.  Innovatív megoldások vagy kiemelkedő minőségük miatt érdemes őket felfedezni. Sorozatunkban jó szívvel ajánljuk figyelmébe ezeket a közösségeket, kezdeményezéseket és cégeket mert garantáltan segítségére lehetnek!

Ha nem csak munkát, hanem hivatást is keres

Egyedi, jövőálló projekt menedzser és specialista szerepkörök jöttek létre, amelyek már mentesülnek a vállalati kötöttségektől – nincs a szervezeti hierarchiába ágyazva, rugalmas munkaidőben, akár teljes mértékben online végezhető és a vállalati politika sem hat rá.

Aktuális események

Digital HR Project Management – Online Speed Workshop


Ha innovatív gondolkodású HR szakember és szeretne digitális HR projekteken dolgozni rugalmas munkaidőben, munka közben is tanulni, új készségeket csiszolni, és mindeközben egy szakmai digitális HR közösség tagja lenni.

A workshop felkészíti arra, hogy magabiztosan induljon el a munkaerő piacon projekt specialistaként, ismerje a lehetőségeit, és ne érje meglepetés a vállalati projektekben.

A csoportos képzés 2020. december 8-án 9:00 – 16:15 között kerül megrendezésre online.