fbpx
Oldal kiválasztása
A Nova Human Resources Kft. egy személyzeti tanácsadó cég, amely a HR minden területén megoldásokat kínál ügyfelei számára. Közel 100 év HR szolgáltatásban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkeznek, csapatuk átlagéletkora azonban csak a harmada ennek. Tudásuk specializált, hozzáállásuk ügyfélcentrikus, dinamizmusuk és energiáik pedig olyan, mint egy szupernováé.

Fehérgalléros, szellemi és vezetői munkakörök toborzásában nyújtanak gyors és hatékony segítséget, szinte minden területen. Elsősorban műszaki, mérnöki, IT, pénzügyi, számviteli és irodai támogatói területeken.

Megbízóik jellemzően multinacionális vagy állami tulajdonú nagyvállalatok és KKV-k, melyek között számos gyártó, kereskedelmi, és szolgáltató cég található.

Tudás ajánló a HR-esek Fórumán

A HR-esek egyik küldetése, hogy bemutassa azokat az ígéretes projekteket cégeket amelyek segítenek a vállalata fejlődésében.  Innovatív megoldások vagy kiemelkedő minőségük miatt érdemes őket felfedezni. Sorozatunkban jó szívvel ajánljuk figyelmébe ezeket a közösségeket, kezdeményezéseket és cégeket mert garantáltan segítségére lehetnek!

Szolgáltatásuk folyamata

1. Toborzás előkészítés:
A munkakör és az ahhoz kapcsolódó háttérinformációk egyeztetése
 
2. Toborzás:
Adatbázisok, direkt megkeresés, hirdetések, kampányok
 
3. Kiválasztás:
Telefonos vagy személyes interjúk; értékelések készítése
 
4. Jelölt pályázatának menedzselése:
Potenciális jelöltek bemutatása, a folyamatos információ-áramlás biztosítása
 
5. Garanciavállalás:
A keresés megismétlése, amennyiben a jelölt a próbaideje alatt kilép