fbpx
Oldal kiválasztása

“Ha az ember keményen dolgozik, a föld sem tétlenkedik” – kínai közmondás

Május elseje a munka ünnepe, ezen a napon emlékezünk meg arról, hogy az egykori dolgozók miként harcolták ki azt a 8 órás munkaidőt, amelyet napjainkban már olyan természetesnek gondolunk.

Ma már tudjuk, hogy a jó munkához nem csak idő kell. Fontos, hogy a munka elvégzéséhez megfelelő körülmények is legyenek. Van még mit tennünk ezen a fronton. Munkavállalóként büszkének kell lenni a munkánkra és azt a mesteremberek becsületével végezni. Munkaadóként pedig felelősséget kell vállalni a munkavállalóinkért, akik megteremtik a lehetőségét a közös álmunknak.

Mi az amit még megtehetünk szinte azonnal? Az nem más mint a kollégák, az alkalmazottak és vezetők elismerése. Merjük a másik munkáját elismerni és megbecsülni. Merjük kitüntetni egymást szóval és tettekkel is, hogy jobb munkahelyi légkört teremtsünk. Munkáltatóként ismerjük el, ha a dolgozónk jól teljesített és munkavállalóként egymás munkáját is meg tudjuk becsülni akár csak néhány jó szóval.

Tudjuk, hogy a jelenlegi nehéz időszakban sokkal több időt és energiát vesz igénybe az, hogy a korábban megszokott minőségű munkát tudjon végezni.

Elismerjük az Ön munkáját és ennek kapcsán a Munkaügyi Fórummal és az OLM Rendszerekkel közösen szeretnénk egy különleges ajánlattal megköszönni és elismerni a munkájat.

Egy különleges kitüntetést készítettünk minden munkaügyes és HR-es számára. 

INGYENES ALKALMAZÁS OTTHONI MUNKAVÉGZÉSHEZ

Mi az HR-esek Fórumánál azért dolgozunk szakértőinkkel együtt, hogy a humán erőforrás területén dolgozók munkáját segíteni tudjuk. Ezért szeretnénk a figyelmébe ajánlani az OLM Rendszerek Home Office csomagját.  A távmunka jelenleg gyógyír sok cég számára a produktivitás fenntartásához ezért az alkalmazást most ingyenesen tudja használni.

Mik a csomag előnyei?

  • Költség és kötelezettségmentes
  • Távmunka kompatibilis
  • Könnyen kezelhető alkalmazás
  • 1db aláírással hitelesíthető (szkennelve is)
  • Törvényeknek megfelelő nyilvántartás

AJÁNDÉK MUNKAÜGYI FÓRUM SEGÉDANYAGOK

Szeretnénk ajándékba adni valamit, mert elkötelezettek vagyunk a szakmánk iránt és hiszünk benne, hogy a munkaügyeket lehet egyszerűbben és pontosabban végezni. Össze állítottuk Önnek a munkaügyekben hasznos alkalmazásokat és segédanyagokat, melyek segítségével eredményesen és gyorsabban tud dolgozni.

Ajándék munkaügyi szakértő

HR-esek Fóruma regisztrációhoz

A HR-esek Fórumán kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a koronavírus idején segítsük az emberi erőforrás területén dolgozó szakemberek munkáját. A HR-esek Fóruma ingyenesen használható és szakértőinktől is lehet kérdezni. 

Miért érdemes csatlakoznia?

  • Szakmai kérdése van a jelenlegi kihívásokkal kapcsolatban
  • Szakértői válaszokat keres
  • Megbeszélne egy új eljárást, témát
  • Kapcsolatot szeretne építeni

Regisztrált fórum használó