fbpx
Oldal kiválasztása

Innovatív új technológia érhető el, amellyel az egészségügyi előírásoknak megfelelően, fizikai kontaktus nélkül tudja ellenőrizni a belépők testhőmérsékletét.

r

Miért fontos ez?

Egészen egyszerűen növeli a dolgozók biztonságérzetét és segít pozitív képet kialakítani a vállalatról ebben a nehéz helyzetben. Mindezek mellett pedig csökkenti a bezárás vagy leállás kockázatát.

A koronavírus járványhelyzetben kiemelten fontos, hogy azon irodákban, üzemekben, ügyfélterekben ahol nem megoldható a munkavállalók vagy ügyfelek otthonmaradása legyen olyan szűrő rendszer amely a koronavírusra utaló tüneteket jelzi.

Eddig a kézi testhőmérséklet mérők alkalmazása terjedt el, de mostantól már elérhető az a beléptető rendszer, amely hőkamerák segítségével automatikusan szűri és tárolja a be és kilépők testhőmérsékletét, mindezt a belépé s pillanatában.

A HR-esek Fórumánál fontosnak tartjuk, hogy megbízható rendszereket ajánljunk. Szeretnénk figyelmébe szeretnénk ajánlani az OLM Rendszer Testhőmérséklet-mérő beléptetőrendszerét.

A hőkamerás készülék együttes egyszerűen és gyorsan tudja ellenőrizni a belépők testhőmérsékletét magas átmenő forgalom esetén is. Másodpercenként akár 15 mérést tud elvégezni és a mesterséges intelligenciával (AI) támogatott rendszer alkalmas arra, hogy a megszokott belépési ütemet biztosítsa. Ha a kívánt hőmérséklet feletti szintet ’lát’ a kamera készít egy képet a személyről és azonnal hang és email értesítést küld. A modul 1000 arc tárolására is képes.

Tudjon meg többet erről az innovatív technológiáról, kattintson ide.