fbpx
Oldal kiválasztása

Mi a HR-esek Fórumánál fontosnak tartjuk a tudást és hogy a kialakult helyzet miatti problémákra, kérdésekre megoldást találjunk. Szeretnénk a figyelmébe ajánlani szakértőnk Hodosi Zsolt és az Invention Factory Development webináriumait.

Ingyenes webinárium, félnapos Virtuális Vezető tréning, és a képzési, szervezetfejlesztési megoldások témákkal foglalkozó online előadásokkal várják az érdeklődőket.

1. Az egyik legnagyobb kihívást a hirtelen virtuálissá váló csapatok vezetésében látjuk, ezért Virtuális Vezető címmel ingyenes webinariumot tartunk. Ahogy sejthetik, a felszíni tippeken túlmutató, fontos, sokszor rejtőzködő témákkal foglalkozunk majd, hogy a résztvevők szokatlan, hasznos nézőpontokból láthassanak rá a gyors transzformációra, aminek mindannyian részesei vagyunk.

A magyar nyelvű webinarium április 2-án, 14.00-kor lesz. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!
További részletek és jelentkezés:

A nemzetközi kollégák számára angol nyelvű webinarium április 8-án, 14.00-kor kerül megrendezésre. (részletek hamarosan)

2. Nyílt, azaz vegyes csoportokkal elindul egy új program, az online, kiscsoportos, interaktív Virtuális Vezető Tréning, április 7-én. A félnapos, intenzív képzésen a mostani helyzetre fókuszálva járjuk be a változás, a hatékony információáramlás és az eredményes és elégedettséget hozó csapatmunka témáit, hogy a résztvevők a csapatukra szabott, azonnal bevethető megoldásokkal gondoskodhassanak a motivációról, a sikeres együttműködésről és a krízisben felerősödő emberi szükségletekről. A frissítő, kreatív, őszinte légkör garantált.
Hogy megkönnyítsék a vezetők életét, az első 6 online tréningcsoport résztvevőinek a programot féláron kínálják, így a kedvezményes részvételi díj nettó 18.000 Ft/fő.

További részletek és jelentkezés:

3. Mivel a tömeges home office időszakában a rugalmas munkaszervezésen és ügyes kommunikáción túl fontos témává válik a motiváció, a fejlesztés, a kreatív és hatékony célkitűzés és tervezés, valamint a csapatok kapcsolódásának erősítése, szervezetfejlesztőként és változástámogatóként a lehető legtöbb megoldásunkat átemeljük az online térbe is.

Mostantól elérhető az Invention Factory csapatánál:

  •  online egyéni Organoco coaching
  • online csoportcoaching 3-6 fős csapatoknak
  • online változásbiztonság és vezetői változásbiztonság képzések (12 fős csoportoknak, minimum 4, maximum 20 félnapos modulban)
  • egyedi online csapatépítőket és tematikus workshopokat tartunk

A csoportos folyamatokat az általunk használt Zoom alkalmazás technikai háttere jól támogatja, így továbbra is biztosítani tudjuk a személyes figyelmet, a sok interakciót és a nagy- vagy kiscsoportos, akár páros gyakorlatokat. A tanulást online térre szabott tréninganyagokkal és szöveges handout-okkal támogatjuk.

Bízunk abban, hogy ez a kínálat lefedi minden igényeiket, de ha nem, a szokott lelkesedésünkkel alkotunk Önöknek valami újat!

A HR-esek Fórumán lehetőségük van kérdezni szakértőnktől Hodosi Zsolttól.

Vigyázzatok magatokra, találjuk meg mindannyian ebben az időszakban a jót, és ha beszélgetnétek velünk, csak jelezzétek, itt leszünk! 

Az Invention Factory csapata

www.inventionfact.com

Ajándék munkaügyi szakértő

HR-esek Fóruma regisztrációhoz

A HR-esek Fórumán kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a koronavírus idején segítsük az emberi erőforrás területén dolgozó szakemberek munkáját. A HR-esek Fóruma ingyenesen használható és szakértőinktől is lehet kérdezni. 

Miért érdemes csatlakoznia?

  • Szakmai kérdése van a jelenlegi kihívásokkal kapcsolatban
  • Szakértői válaszokat keres
  • Megbeszélne egy új eljárást, témát
  • Kapcsolatot szeretne építeni

Regisztrált fórum használó