fbpx
Oldal kiválasztása

Névjegy:

Baráth András

Elhelyezkedési tanácsadó  / Gerilla Önéletrajz Műhely­­  

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó, a Gerilla Önéletrajz Műhely és a JobSolver munkaerő-közvetítő alapítója és vezetője. András évente kb. 200 személyes konzultációt vezet, 2-3000 álláskereső fordul meg a tréningjein, és minimum 500 álláskeresővel beszél telefonos tanácsadásokon, így pontosan látja mi a fontos ma egy munkavállalónak, és mivel lehet hatékonyabbá tenni a toborzási folyamatokat.

Előadása:

Hogyan építsd bizalmat a potenciális munkavállalók irányába a toborzási folyamatok okosabb digitalizálásával?

Mi az 6 lépés, amivel jóval több jelöltet tudsz megszólítani és meggyőzni őket, hogy pályázzanak az álláslehetőségeitekre?

Hogyan növelheted a jelölt-élményt egyénre szabott kommunikációval ám mégis költséghatékony módon?

Mi az a 3 digitális oltári hiba, amit a legtöbb munkáltató elkövet toborzás-kiválasztás során sok-sok potenciális jelöltet idegenítve el?

Ebből az előadásból ez most kiderül!

A Gerilla önéletrajz Műhely:

A Gerilla Önéletrajz Műhely egy olyan tanácsadó cég, ahol a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítjuk meg az álláskeresőknek, hogy minél előbb megtalálják és elnyerjék új állásukat. Munkavállalóknak segítünk, miközben kapcsolatban állunk a cégekkel is, így pontosan látjuk, mire van szüksége a munkaadóknak, mire figyelnek a kiválasztásnál, hol és hogyan kutathatók fel és nyerhetők el a meg nem hirdetett, rejtett állásajánlatok.

NÉZZE MEG A TELJES ELŐADÁST