fbpx
Oldal kiválasztása

Névjegy:

Hódosi Zsolt

Development lead, trainer, coach,  Invention Factory Development

Hódosi Zsolt alkotta meg és vezette egy SSC teljes tréning és tudásmenedzsment területét. Belső trénerként és coachként több szervezetben dolgozott már minden hierarchia szinttel, így több mint 1800 résztvevőnek tartott klasszikus hard- és soft-skill tréningeket. Az Invention Factory szervezetfejlesztő céghez 3 éve csatlakozott fejlesztési vezetőként és senior trénerként. Új szolgáltatásokat alakít ki, trénerképzést vezet, és aktív tréner és coach az Invention Factory partnereinél.

Előadása:

Ember a gépek között

A digitalizáció komoly kihívást jelent a munka világának minden területén. Egyrészt a cégeknek fel kell felvenni a tempót a technológia rohamos fejlődésével és sikeresen implementálni az új hatékony megoldásokat, másrészt a munkavállalóknak folyamatosan képezni kell magukat, hogy a tudásuk piacképes maradjon.

Milyen tudásra lesz szüksége egy munkavállalónak a jövőben? Hogyan lehet az ember a gépek versenytársa? Mely területeken van előnyünk a gépekkel szemben? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az előadásban.

Az Organocoról:

Az Organoco egy újgenerációs szervezetfejlesztési irányzat. A módszer olyan fontos emberi működéseket és struktúrákat ír le, amelyek a kulturális különbségektől függetlenül, bárhol, bárkinél megjelennek, és a döntésekre, viselkedésre erőteljesen hatnak. A megközelítésben nagy hangsúlyt kap a szabad, innovatív gondolkodás, a kreatív, hatékony kommunikáció és a változásbiztonság ösztönzése

NÉZZE MEG A TELJES ELŐADÁST